NMF lanserer Team Norway Powerboat

Mar 201204
NMF lanserer Team Norway Powerboat

Pål Virik Nilsen skal være en brikke i en ny satsing fra Norges Motorsport forbund. NMF lanserer nå Team Norway Powerboat med Kristoffer Fjelde i spissen som leder. I første omgang for rundbane. Pål Skal bidra med sin kompetanse rundt satsing fra ung alder, trening, kosthold,  sponsorarbeide, holdninger og ikke minst kjøreteknikk og tips rundt det meste som har med båtsport å gjøre.

- Pål sier han ser frem til å jobbe litt med dette, og at et slikt tilbud er noe han savnet selv da han startet med båtrace for 20 år siden.

 

Team Norway Powerboat

forkortet ned til TNPB er en satsningsgruppe for utøvere i aldere 13-20 år og er akkurat nå i etableringsfasen og vil i fremtiden være en institusjon der utøvere og støtteapparat står sammen som ett team om å bygge bedre utøvere ved å lære av hverandre, bygge relasjoner og styrke det profesjonelle nivået i teamet.

Ved å stå sammen og ha felles mål kan utrette mye. Teamledelsen vil jobbe for den beste måten å nå disse målene på. Ved hjelp av riktige treningsmetoder, tilstrekkelig mengde trening satt i system, bevisstgjøring av hele utøveren og samhandling, mener vi å ha grunnlaget for å nå enkeltutøverens og teamets mål.

TNPB skal tilrettelegge for utøvere som gir 100 % innsats, og bidrar med kompetanse og strategier for at utøverne skal nå til topps.

TNPB skal være en arena for utvikling og bevisstgjøring, og sammen med teamet skal det veiledes ved hjelp av holdninger og verdier i idretten.

TNPB er for utøveren som ønsker å være en del av et team, og som ser verdien av å dele

egne erfaringer og høste av andres erfaringer, både oppturer og nedturer er verdifulle, selv i en individuell sportsgren.

I tillegg til felles samlinger, skal utøverne jobbe med bevisstgjøring av personlige

målsetninger, treningsplanlegging, kosthold og treningsdagbøker gjennom hele året. Disse elementene er de viktigste redskapene for å kunne rette energien og potensialet i riktig retning for å nå sine mål.

Team Norway Powerboat som foreløpig er uten medlemmer har som målsetning i 2012 å få minst en av utøverne blant topp 3 i en internasjonal klasse, VM eller EM. Hovedfokus i 2012 vil blant annet være å søke internasjonal matching, utvikle støtteapparatet rundt TNBP, teambuilding, treningsrutiner, teknisk trening, mental trening og markedsføring.

Ønsker du å bli med i Team Norway Powerboat så last ned søknadsskjemaet nedenfor og send det inn til kristofferfjelde@gmail.com.

For å lese TNPB sin Prosjektplan, handlingsplan og deres presentasjon, klikk her....

Leder for TNBP er
Kristoffer Fjelde
E-mail: kristofferfjelde@gmail.com
Tlf.:        95841033

 

 

Posted by wwwebteam


Instagram

Next race

Como 3D race, ITALY 15-16 october

Follow my training!

Image gallery

Gallery

Movies

Movies archive